Logo hetkanton.nl


Quite Latin zorgt met alle trommels (percussie), toeters en bellen voor exotische klanken
Quite Latin zorgt met alle trommels (percussie), toeters en bellen voor exotische klanken

Oud Brabant: Quite Latin rockt op zwoele zondag

OOSTERHOUT - De Santana tributeband 'Quite Latin' zorgt op 25 juni met pure latin-rock voor een zwoele zomerse zondagmiddag in Oosterhout. De 10-koppige band treedt dan op in café Oud Brabant aan de Leijsenhoek 11-13. Aanvang: 16.00 uur, toegang gratis.

Quite Latin brengt onder aanvoering van frontman en gitarist Roel van Beusekom een swingende show met nostalgische nummers op de planken. Een groot deel van die nummers zijn van hun grote idool: gitaarmeester Carlos Santana. Santana maakte al eind jaren zestig van de vorige eeuw zijn 'footprint' in de pop- rock en wereldmuziek.

Quite Latin speelt dan ook klassiekers als Oye Como Va, Black Magic Woman, Samba Pa Ti maar ook het wat modernere werk van Santana komt voorbij. Dit alles aangevuld met eigen werk maakt het totaal tot een prachtig portie latin rock voor een zwoele zomerse zondagmiddag. Het is al met een al een fikse band met alle trommels (percussie), toeters en bellen die zal zorgen voor de exotische klanken.

Quite Latin bestaat uit: Erik de Vries (bas), Roel van Beusekom (gitaar), Marc Meulendijks (zang), Bart Schuurmans (trombone), Liesbeth Borst (trombone), Stephan van Romunde (trompet), Teun van Beusekom (piano), Marn van Rhee (drums), Leo Verhees (conga's), Herman van Dijk (timbaal).

reageer als eerste
Meer berichten