Logo hetkanton.nl


Een grote groep voetballers genoot van het jaarlijkse Jeugdkamp bij vv Irene '58. Het kamp wordt ieder jaar  begeleid door vele vrijwilligers. Maar zonder de hulp van de  sponsors is dit kamp niet mogelijk.
Een grote groep voetballers genoot van het jaarlijkse Jeugdkamp bij vv Irene '58. Het kamp wordt ieder jaar begeleid door vele vrijwilligers. Maar zonder de hulp van de sponsors is dit kamp niet mogelijk.

Irene ´58 geniet van jeugdkamp 2017

DEN HOUT - Het was weer één groot voetbalfeest: het jaarlijkse Jeugdkamp van v.v. Irene'58. Onlangs verzamelde de jeugd van de voetbalclub zich voor een weekend vol plezier. En de weergoden waren de voetballertjes en de organisatie ook goed gezind, het kon niet beter.

Met een spellentocht door Den Hout werd het kamp op vrijdagavond afgetrapt. Met verschillende spellen zoals cocktails maken, zo origineel mogelijk op de foto met de molen, vogelhuisjes timmeren en de was netjes ophangen, konden de groepjes munten verzamelen. Later op de avond waren mooie prijzen binnen te halen door de muntjes in te zetten tijdens de prijzenveiling. Eén groepje won een ontbijt bij McDonalds de volgende ochtend, een andere groep kreeg echte eredivisieballen, maar ook kon een corveedienst worden weggegeven en nog veel meer. Na nog een laatste nachtspel in het bos gingen de kinderen slapen, of toch niet...?

Met kleine oogjes verscheen iedereen op zaterdag aan het ontbijt, waarna de dag in het teken stond van waterspellen en opblaasbare glijbanen, stormbanen en klimpalen. De frietjes gingen er 's avonds dan ook goed in, er was veel energie verbruikt. Maar de dag zat er nog niet op. Een speurtocht door Den Hout en de omgeving, waarbij gevonden enveloppen de route uitstippelden, zorgde ervoor dat het rond middernacht op het terrein van Irene muisstil was. Zo'n kamp is toch best vermoeiend.
Zondagochtend hadden nog veel voetballers kleine oogjes, maar iedereen had zin in de laatste dag, want er stond een voetbaltoernooi op het programma! De laatste uren van het kamp stonden geheel in het teken van het spelletje dat iedereen zo leuk vindt. En ook ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma's mochten nog even komen kijken. Wat was het weer een feest, is er veel lol getrapt, gevoetbald en plezier gemaakt met dank aan sponsors en begeleiding. Een topweekend!

reageer als eerste
Meer berichten