Logo hetkanton.nl


Enthousiaste zestigplussers zijn  welkom bij TSC om ouderwets een balletje te trappen
Enthousiaste zestigplussers zijn welkom bij TSC om ouderwets een balletje te trappen

Walking Football voor 60-plussers bij TSC

OOSTERHOUT - Waar de meeste voetbalactiviteiten al stil liggen in verband met de zomerstop, gaan de NAC Oldstars nog even door. Elke woensdagochtend spelen zij bij TSC in Oosterhout het zogenoemde Walking Football: een voetbalvariant die speciaal voor zestigplussers is ontwikkeld. Geïnteresseerden die het een keer uit willen proberen, kunnen op 21 en 28 juni gratis meedoen.

Vanaf september start weer een nieuw seizoen NAC OldStars. Het project wordt gehouden in samenwerking met Teamplay@NAC, de maatschappelijke tak van NAC Breda, en bestaat niet alleen uit Walking Football-trainingen. Er worden ook met regelmaat sociale activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke lunch, een biljartmiddag en een wedstrijdbezoek aan NAC Breda.

Om anderen te laten beleven hoe het is om een NAC Oldstar te zijn, zijn de trainingen op woensdag 21 en 28 juni opengesteld voor iedereen! Enthousiaste zestigplussers zijn dan welkom bij TSC om ouderwets een balletje te trappen, ongeacht het niveau. Het programma start om 10.30 uur met een kop koffie, van 11.00 tot 12.00 wordt er getraind en ten slotte kan de derde helft natuurlijk niet uitblijven.

Meer informatie over het NAC Oldstars project is te vinden op www.nac.nl/oldstars. Er kan ook contact opgenomen worden met Teamplay@NAC via info.teamplay@nac.nl of 076-5214500.

reageer als eerste
Meer berichten