Logo hetkanton.nl


De organisatie is in handen van Chemin Neuf - St. Paulus en de zusters van de Onze Lieve Vrouwe Abdij.
De organisatie is in handen van Chemin Neuf - St. Paulus en de zusters van de Onze Lieve Vrouwe Abdij.

Stem in de woestijn te horen in Kloosternacht

OOSTERHOUT - Het wordt een 'light-versie' maar dat maakt de derde editie van de Kloosternacht op zaterdagavond 24 juni niet minder interessant. De Kloosternacht is er voor jongeren van 16 tot 35 jaar.

In verband met het feest van de H. Johannes de Doper luidt het thema: 'Stem in de woestijn'.

Onze Lieve Vrouwen Abdij

De kloosternacht wordt dit jaar georganiseerd door de gemeenschap Chemin Neuf - St. Paulusabdij en de zusters Benedictinessen van de Onze Lieve Vrouwe Abdij. Het programma zal dit jaar niet de hele nacht doorgaan, maar een half uur na middernacht eindigen. In het gastenhuis van de OLV Abdij wordt een jongerenweekend gehouden waarin deze kloosternacht is opgenomen.

In de St. Paulusabdij bestaat voor de deelnemers de mogelijkheid te blijven overnachten als men geen vervoer naar huis heeft. De kloosternacht begint met de ontvangst tussen 18.30 een 19.00 uur bij de Onze Lieve Vrouwe Abdij met een zegen van de bisschop.

Tegen 22.00 uur trekken de deelnemers door de Kloosterdreef naar de St. Paulusabdij. Er is een gevarieerd programma van viering en bezinning, gebed en ontmoeting, stilte en actie. Inschrijven kan toten met 19 juni via info@olvabdijoosterhout.nl.

reageer als eerste
Meer berichten