Logo hetkanton.nl


h19: 50 jaar kunstcursussen en meer

OOSTERHOUT - 50 jaar geleden begonnen Piet en Mary Hohmann dankzij de Rotary het eerste cursusjaar van h19. Vijftig jaar tekenen, schilderen, schetsen, beeldhouwen, fotograferen, dansen, musiceren, zingen, acteren, schrijven, spelen, bouwen en verbeelden. In al die jaren zijn bijzondere kunstwerken en evenementen uitgevoerd en daar zijn ze nog lang niet mee klaar! Het hele jaar wordt er feest gevierd aan de hand van bijzondere activiteiten en verrassingen, met als knallende finale een feestweekend in de Bussel in het weekend van 18 mei 2018.

Een woordvoerder vertelt: "Talenten van toen, talenten van nu en talenten van de toekomst laten het beste van zichzelf zien. Heb jij voor dit gouden jubileum een bijdrage die niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op!"

"Vandaag, 6 september, is er al een feestelijke meedoemiddag van 13.30 tot 16.30 uur met dans, deejays, het Straatmuseum en muziek-Meet & Greets. Vanaf 11 september begint de 'Gold Edition' van het 50e cursusjaar. Naast alle leuke lessen en cursussen kun je dit jaar mee UIT! naar het theater, speciale exposities, voorstellingen en optredens (ook voor niet-cursisten). Houd de website en FB in de gaten voor meer informatie. Heb je een idee, wens of speciaal verzoek? Geef het aan en wij maken er een hi5 van: 5 keer een uur rondom jouw thema/idee voor 5 mensen, kom maar op met je wilde plannen!"

"Hoe zie jij h19? Wij zijn benieuwd! Tot 31 oktober kun je meedoen met de Foto Challenge, kijk hiervoor op de speciale pagina op instagram. In de nieuwe brochure die je bij h19 kunt ophalen vind je h19 labels. Maak een foto van het label op een plaats of moment dat voor jou h19 is, was of zou kunnen zijn. De winnende foto’s worden groot afgedrukt en geëxposeerd."

"Natuurlijk vind je ons ook op straat, bij Oosterhoutse evenementen zoals de Biënnale, Open Monumentendag en Wereldkinderdag. Wist je dat h19 in De Bunthoef op woensdag 'Zorgeloos zingt' van 14.00 tot 16.00 uur? Daarnaast is er van 10.00 tot 12.00 uur op vrijdag in De Slotjes het 'Zin in atelier' waar we tekenen, schilderen en allerlei technieken gebruiken. Beide activiteiten zijn bedoeld voor mensen die graag met anderen in contact komen, ervaring is niet nodig. Maatschappelijke projecten staan hoog op de lijst bij h19. We werken dan ook graag samen met allerlei Oosterhoutse organisaties om de wereld een beetje mooier te maken. Is dat ook iets voor jou? Dan zien we je graag in ons jubileumjaar. Meer informatie op onze website www.h19 , bij de receptie van h19, Heuvel 19, of bel 0162 422025, of mail naar berichtons@h19.nl."

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox