Logo hetkanton.nl


Foto: Martin van der Plas

Dutch Eagles vliegen als ´n adelaar

OOSTERHOUT - In september begint het theaterseizoen weer en er staan spetterende muziekvoorstellingen op het programma bij Theater de Bussel. We hebben alle concerten van de maanden september tot en met november voor u op een rijtje gezet.

Het seizoen trapt af met de indrukwekkende voorstelling 'De Blues kleeft aan mij' van Bertus Borgers. Hij is een muzikale verteller die iedereen laat meekijken naar het dagelijks vallen en opstaan waar ook rockmuzikanten mee moeten leven. Ben je meer van de klassiekers? Dan zijn Ricky Koole & Ocobar met de voorstelling ''Me & Tennessee''een uitstekend plan. Een avond vol warme humoristische verhalen en liedjes over de country uit Nashville. September wordt afgesloten met TheThree Pianeers met de ijzersterke voorstelling ''Rock around the piano''. Een genadeloos swingende avond met onsterfelijke muziek achter de vleugel.

Oktober gaat van start met de bijzondere ''Sunday Sessions'' van de Frits Bayens Big Band in de foyer van het theater. Hierbij nodigt Frits Bayens Oosterhouts talent uit voor een uniek lang gekoesterde droom om samen op te treden. Liever in de KluiZ dan ThuiZ is dit seizoen ook weer terug en presenteert als eerst het swingende en hippe optreden van Bongomatik. De Cubaanse soul, Bombay Boogie en strakke funk zorgen voor heerlijke groovy muziek met elementen uit de hele wereld.

Voor een avond met de mooiste liederen zit u bij Elke Vierveijzer met de voorstelling ''om te janken zo mooi'' goed. Een sensationeel optreden met klassiekers van Maarten van Roosendaal om zijn muziek levendig te houden. We zijn erg trots dat Rolf Delfos dit seizoen te zien is tijdens Liever in de Kluiz dan Thuiz! Succesvol in binnen-en buitenland maakt hij deel uit van een hecht collectief en zorgt voor een dynamisch, energiek optreden met een rauw randje. Een exclusief optreden van het zangkoor uit Oosterheide is ook zeker iets wat u niet wilt missen. Onder de artistieke leiding van Herman Kofflard wordt dit een avond om niet te vergeten.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox