Logo hetkanton.nl


Phil Collins gaat de boer op in Rijen

RIJEN - Van Elvis Presley en Madonna tot The Beatles en Coldplay. Elke artiest of band die er toe doet in de rijke muziekgeschiedenis van de popmuziek, kent tegenwoordig een tribute band. Bands dus die alleen de muziek van een bepaalde artiest of band naspelen en bij voorkeur op een manier die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Collins Live Experience, afgekort CLE, is zo'n band. De enige Phil Collins tribute band die Nederland rijk is, speelt op 22 september bij 't Boerke in Rijen.

In de scene van tribute bands timmert CLE flink aan de weg. De door de wol geverfde muzikanten, 11 stuks maar liefst, staan garant voor een ruim twee uur durende show waarin de grootste hits van Phil Collins en Genesis gespeeld worden.

Met hits als Against all Odds, Mama, Dance into the light en Easy Lover is het een feest der herkenning voor fans van Collins en andere muziekliefhebbers.
Uit de recente Not Dead Yet tour van Phil Collins zelf blijkt dat de popmuzikant nog steeds 'hot and happening' is. Zijn shows in onder andere Londen, Keulen en Parijs waren binnen enkele minuten uitverkocht.

Binnenkort kunt u deze enthousiaste groep muzikanten dus live aanschouwen bij u in de buurt. Naast het feit dat CLE uniek is in Nederland en muziek weet te brengen van een zeer hoog niveau, is de leadzanger ook nog eens een fanatiek drummer.
Iedere Collins-fan weet dat Phil zelf ook geregeld achter de drums plaats neemt en ook bij CLE zal een drumduet en het zeer bekende In the Air Tonight niet ontbreken. Kortom een avond om niet snel te vergeten!


Collins Live Experience speelt vrijdag 22 september in Rijen! Er is genoeg ruimte voor iedereen om te dansen, luisteren en genieten in Partycentrum 't Boerke.

De zaal gaat open om 20.00 uur en de show begint om 21.00 uur. Voor alle fans van popmuziek, en natuurlijk de fans van Phil Collins in het bijzonder, is dit een evenement wat je niet mag missen.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox