Logo hetkanton.nl


Rode Kruis IJsbreker Challenge

Het Rode Kruis organiseert op 3 en 4 maart 2018 voor het eerst de IJsbreker Challenge, in IJssportcentrum Eindhoven. Een schaatsevenement waarbij je met je vrienden, familie en/of (sport)clubgenoten een team vormt en samen 24 uur lang schaatst voor het goede doel. Deelnemers laten zich sponsoren voor hun sportieve prestatie en steunen daarmee het Rode Kruis, die wereldwijd noodhulp biedt bij rampen en conflicten.

Elk schaatsteam is uitgedost in een eigen tenue. In estafettevorm lossen teamleden elkaar af op de schaatsbaan, zodat ze samen de 24 uur kunnen volbrengen. Wanneer je niet op het ijs staat, worden je oren verwarmd met optredens van bekende artiesten, is er koek & zopie als brandstof voor de schaatsmotor en moedig je je team natuurlijk aan vanaf de tribune.

Schrijf je in als teamcaptain
Ook jij kunt deelnemen aan dit unieke schaatsevenement. Werp je op als aanvoerder en schrijf je team in. De IJsbreker Challenge is pas in maart, dus je hebt tijd genoeg om een sterk team te vormen, in training te gaan en een originele teamoutfit te bedenken waarmee jullie aan de start verschijnen.

Informatieavonden en inschrijven
Kom alles te weten over de IJsbreker Challenge en hoe je deel kunt nemen, tijdens een van de informatieavonden. Jij, en je toekomstige teamgenoten en supporters, zijn van harte uitgenodigd op:

· Maandagavond 11 september 19:30-21:00 in Breda.
· Woensdagavond 13 september 19:30-21:00 in Oirschot.

Meld je aan voor de informatieavond via ijsbreker@redcross.nl, of mail ons voor je vragen. Ben je al overtuigd en heb je een team? Meld je dan aan voor de Ijsbreker Challenge via de website van het Rode Kruis: www.rodekruis.nl/ijsbrekerchallenge.

Let op: deelname aan de IJsbreker Challenge is vanaf 18 jaar en ouder.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox