Het is recreatief sporten met een grote glimlach, voor jong en oud. Tot en met komende zondag kan je nog terecht op de ijsbaan op de Markt in Oosterhout. (foto: Casper van Aggelen)
Het is recreatief sporten met een grote glimlach, voor jong en oud. Tot en met komende zondag kan je nog terecht op de ijsbaan op de Markt in Oosterhout. (foto: Casper van Aggelen) (Foto: Casper van Aggelen)

IJsmarkt: nog 'n paar dagen genieten

OOSTERHOUT -- De IJsmarkt is al weer bezig aan zijn laatste dagen en heel veel enthousiastelingen hebben hun weg naar de enorme overdekte schaatsbaan weten te vinden. Logisch ook, want buiten de reguliere schaatsactiviteiten heeft de organisatie voor jong en oud een zeer veelzijdig entertainmentprogramma in elkaar gezet. Dat geldt zeker ook voor de laatste dagen. Tot en met het weekend nog even volop genieten dus op de IJsmarkt in Oosterhout!

Donderdag 4 januari:

Kennismaken met ijshockey. Van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De stoere ijshockeyers van ijshockeyclub Yeti's. Je kunt ze van dichtbij aan het werk zien maar leuker nog je kunt zelf meedoen met een aantal ijshockey-acties. Voor helmen, bescherming en sticks wordt gezorgd.

Kinderschminken: van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Ze staan er weer gekleurd op! Deze donderdagmiddag worden de allerkleinsten weer gratis geschminckt.

Vrijdag 5 januari:

Kennismaken met shorttrack. Van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Door de snelle leden van IJsco. Snelle rondjes rijden, handig om een tegenstander heen net als bij shorttrack. Demo en zelf doen. Beschermende kleding en hulpstukken aanwezig.

Schrobbelèr troubadour: van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Vorig jaar een regelrecht meezingfeest! Muzikale verwenning door zangeressen Nikki en Sophie en hun troubadour Johan.

Herrie's Gang: van 20.45 uur tot 22.30 uur.

De band bestaande uit drie 3 jeugdige pensionado's en drie nog jeugdigere toekomstige pensionado's, speelt gouwe ouwe uit de jaren 60-70-80-90 en 2000.

Zaterdag 6 januari:

11-mans formatie Parasoul. Van 20.30 uur tot 22.30 uur.

Deze soulsensatie brengt authentieke soul en R&B samen tot een swingende smeltkroes.

Parasoul staat garant voor een dampende en fantastische soulnight!

Laatste dag IJsmarkt: zondag 7 januari

Peuterschaatsen an 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor de allerkleinste schaatsertjes tot 7 jaar met diverse spelvormen.Verrassingsconcert kon. muziekvereniging harmonie Oosterhout. Van 14.00 uur tot 16.30 uur. Erbij zijn is er met volle teugen van genieten! www.ijsmarkt.nl

Meer berichten