Nieuwjaarsconcert Selectivin café Oud Brabant

OOSTERHOUT - Op zondag 14 januari treedt de band Selectiv op in Café Oud Brabant, Leijsenhoek 11 in Oosterhout. Aanvang ca. 16.00 uur, toegang gratis.

Selectiv staat de laatste jaren zo rond de jaarwisseling op ons podium. Soms net voor het eind van het jaar, soms in het begin van het nieuwe jaar. Dat laatste is nu het geval en dat geeft dan ook direct een mogelijkheid voor -wat verlate- nieuwjaarswensen. Noem het daarom toch maar een Nieuwjaarsconcert!

Selectiv is een verzameling van ervaren muzikanten uit de regio Oosterhout. De basis van de band werd gelegd in 2008 toen er muzikanten bijeen kwamen voor een reünie. Inmiddels is de band een formatie van mensen uit verschillende muziekstromingen en met een uiteenlopend repertoire. Vandaar dan ook de naam "Selectiv".

Op het programma tref je een diversiteit aan van muziek zoals nummers van: Amy Winehouse, Ilse de Lange, Kings of Leon, Jacqueline Govaert, Alicia Bridges, Eva Cassidy, Lisa Lois, Candy Dulfver, Glennis Grace, Bruno Mars, John Mayer, e.v.a.

Bezetting:
Cindy Lensvelt, zang.
Georges Duchemin, zang
Lucas van Raaij, saxofoon,
Bart Claassen, toetsen.
Fred Batten, gitaar.
René Weterings, basgitaar.

Han van de Sande, drums
Frans van den Berg, gitaar

Meer berichten