Foto: Christopher Geldhill

Winnende foto's van 9e Rainbow Challenge

Op zondag 11 maart vindt in Rijen een internationaal foto-evenement plaats: de presentatie van de beste fotografische beelden die uit 58 verschillende landen zijn ingezonden voor de Rainbow Challenge Rijen.

RIJEN - Fotoclub FA Rijen houdt de Rainbow Challenge Rijen voor de 9e keer. Het is één van de vijf fotosalons die samen het Holland International Image Circuit vormen: een grote, internationale fotowedstrijd die iedere twee jaar wordt gehouden.

Fotografen uit alle delen van de wereld stuurden gezamenlijk ruim 7000 beelden in voor het Holland Circuit. Er kon ingezonden worden voor de categorieën ‘open’, ‘monochroom’ en ‘reisfotografie’. Deze beelden zijn door een internationale jury beoordeeld. Op 11 maart is in De Boodschap in Rijen te zien welke beelden door de jury het meest gewaardeerd werden. Op die zondag worden de winnaars bekend gemaakt en worden de prijswinnende en geaccepteerde foto’s gepresenteerd. In ongeveer een uur komen ruim 400 beelden, uit de hele wereld, voorbij.

Voorafgaand aan de presentatie van de prijswinnende en geaccepteerde beelden verzorgt natuurfotograaf Edwin Giebers een lezing over de Nederlandse natuur in close-ups.

De fotopresentatie en de lezing zijn gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom, in CC De Boodschap, Nassaulaan 62 te Rijen.

De lezing door Edwin Giesbers begint om 13.00 uur. De officiële opening, prijsuitreiking en presentatie van de Rainbow Challenge Rijen start om 15.00 uur.

Voor wie niet zolang kan wachten is er om 11.00 uur al een eerste ‘sneak preview’ van de foto’s. Voor wie later nog eens van de prachtige beelden wil genieten is er een catalogus te koop waarin een selectie van de geaccepteerde en winnende beelden van de vijf deelnemende salons is opgenomen.

Meer berichten
Shopbox