Sanne Wallis de Vries
Sanne Wallis de Vries

Van dansers tot poppenspel in Bussel

OOSTERHOUT - Deze week is er voor ieder wat wils in Theater de Bussel! Zo zien we deze week talentvolle dansers, een gelauwerde poppenspeler en het droogkomische talent van Sanne Wallis de Vries. Daarnaast genieten we van een prachtige show over Cole Porter en geeft Esther Apituley een hele nieuwe draai aan Vivaldi's Vier Jaargetijden. Uiteraard is er ook deze week film te zien in het theater. Dit keer zijn de Oscar-favorieten On Body and Soul en I, Tonya te zien.

Deze week gaan we tijdens het Holland Dance Festival genieten van het spraakmakende danstalent van de internationale dansopleiding Codarts Rotterdam. Van het jonge talent gaan we naar de legendarische componist en songwriter Cole Porter. De musical You´re The Top schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.

Na zijn heerlijke voorstelling In de Wachtkamer van de Liefde keert Fred Delfgaauw terug in de Bussel met Paradijsvogels. In deze voorstelling schetst de gelauwerde poppenspeler zijn jeugd door buurtbewoners aan het woord te laten. Een andere voorstelling die absoluut niet mag missen is GUT van Sanne Wallis de Vries. Ze vraagt zich met frisse tegenzin af hoe te leven en waartoe. Omdat de wereld dat vandaag de dag nou eenmaal vereist. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel; des te meer voor tips. Vooral om uit te delen.
www.theaterdebussel.nl

Meer berichten
Shopbox