MHC De Warande MC2 – Kampioenen!

OOSTERHOUT - Voor een 2e keer kampioen in de 1e klasse; een fantastisch resultaat door de inzet en enthousiasme van het zaalhockeyteam Warande MC2 onder aanvoering van trainer/coach Tanja Beukers. Dank aan managers Danny en Raymond voor hun goede zorg langs de lijn en uiteraard ook aan trainers Tanja en Hans Vermeer.

De herfstcompetitie op het veld bestond uit leuke wedstrijden tegen teams die hun uiterste best deden om de meiden van MC2 te kloppen. Maar de meiden van MC2 speelden slechts tweemaal gelijk en verloren geen wedstrijd. Desondanks was het spannend tot de laatste speeldag tegen het team uit Etten Leur. Deze werd overtuigend gewonnen en het kampioenschap was binnen! Een promotie naar de subtop op het veld is de beloning.

De start van het zaalseizoen begon laat, maar de “winning modus” werd niet vergeten. De meiden gingen vol ambitie van start en de wedstrijden werden met grote verschillen gewonnen. Geen enkele verloren wedstrijd en een positief doelsaldo van +58 gaf de ranglijst een leuk detail. Wederom dus een kampioenschap, een mooie medaille erbij en een tweede huldiging binnen een half jaar op het clubhuis van MHC de Warande waarin Tanja en de meiden van MC2 in het zonnetje werden gezet.

Het veldseizoen in de subtop klasse is nu begonnen en Tanja en haar team MC2 hebben er zin in. We wensen de meiden van MC2 veel succes in de subtop klasse, maak er een mooi seizoen van!

Meer berichten




Shopbox