Leer zingend Nederlands met gezellige accordeon

OOSTERHOUT - Op zondag 4 maart startte de tweede ronde van 'Leer Zingend Nederlands' in activiteitencentrum de Bunthoef. Onder begeleiding van accordeonmuziek zong een groep van twaalf mensen Nederlandse liedjes. Halverwege de ochtend was het tijd voor koffie en thee. Ze gingen gezellig met elkaar in gesprek om nog meer Nederlands te oefenen en elkaar beter te leren kennen. Het was een gezellige bijeenkomst!

Het project 'Leer zingend Nederlands' is een samenwerkingsverband tussen Surplus, h19 en mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Het is bedoeld voor mensen met een andere etnische achtergrond dan de Nederlandse. Daarnaast zijn vrijwilligers die zingend willen ondersteunen van harte welkom. Doel is om samen te zingen en zo de Nederlandse taal en gebruiken op een andere, toegankelijke manier, te leren.

Wil je met andere mensen (en eventueel jouw gezin) Nederlandse liedjes zingen en zo de taal leren? Op de volgende zondagochtenden ben je van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom bij Activiteitencentrum De Bunthoef in Oosterhout: 25 maart, 8, 15, 22 april, 27 mei, 3 en 10 juni. Onder begeleiding van een zangdocent, tevens taalcoach en een muzikant leer je zingend Nederlands. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Ben je vrijwilliger, taalmaatje of vind je het leuk om mensen uit allerlei culturen te ontmoeten; kom meezingen! Samen zingen geeft plezier!

Meer berichten