Foto: Ank van Raaij

Oosterhoutse Saradag: het beste van 1968

OOSTERHOUT - In navolging van de Oosterhoutse Abrahamdag, wordt er ook dit jaar weer een Saradag georganiseerd. Acht enthousiaste Oosterhoutse dames werken met veel plezier aan de 5e editie van de Oosterhoutse Saradag. Deze vindt plaats op 15 september.

De organisatie is druk bezig met het samenstellen van een leuk en afwisselend programma, zodat de feestnummers uit het geboortejaar 1968, geboren of wonend in de gemeente Oosterhout kunnen gaan genieten van een onvergetelijke dag. Het aantal deelnemers is beperkt tot 50, zodat het feest kleinschalig blijft.

Een woordvoerster vertelt: "Inschrijven voor de Saradag kan vanaf zaterdag 5 mei, precies vanaf 10 uur s ’morgens. Stuur (per persoon) een mail naar inschrijvensaradag2018@gmail.com. Op volgorde van binnenkomst ontvang je dan een inschrijfformulier. Nadat wij je inschrijfformulier en de betaling hebben ontvangen wordt je deelname bevestigd. De kosten van deelname bedragen dit jaar 85 euro. Dit is inclusief lunch, diner en de nodige drankjes . Wees er snel bij, want er is veel belangstelling en vol is vol."

De organisatrices willen er een echt Oosterhouts feestje van maken en zoeken daarom nog spontane sponsoren om de Sara’s een topdag te bezorgen. Meer info: saradag2018@gmail.com of kijk op Facebook: Saradag tweeduizendachttien.

Meer berichten