Foto: Casper van Aggelen

Kijkje in de Keuken bij Kookclub LCC in O'hout

OOSTERHOUT - Op zaterdag 14 april stelt Kookclub LCC haar fraaie pand weer open voor iedereen die graag kookt of gewoon van lekker eten houdt. Die middag leiden enthousiaste leden de bezoekers rond door de goed geoutilleerde keuken, het gezellige restaurant en de mooi gevulde wijnkelder. Zij vertellen gepassioneerd over hun kookavonden en geven graag alle informatie over de kookclub en het lidmaatschap.

De grote professionele keuken zou de indruk kunnen wekken dat het hier gaat om een club van doorgewinterde amateur sterrenkoks, maar niets is minder waar! Iedereen is hier welkom, van beginnend koker tot ervaren hobbykok. Nog wat onzeker? Dan zijn er de speciale kookavonden voor nieuwkomers waarbij ervaren LCC-leden ondersteuning geven.

Van echte kooklessen is geen sprake, 'Al doende leert men', zou het motto van de club kunnen zijn. En hoewel het koken centraal staat, gaat het toch ook vooral om het kookplezier en de gezelligheid.

Kookclub LCC is een vereniging die eens per maand in groepen van ca. 12 mannen/vrouwen een uitgebreid 5-gangen menu bereiden. De groepen koken vaak al langer met elkaar waardoor ook sociale contacten ontstaan. Koken is en blijft echter de hoofdzaak.
Iedereen is op zaterdag 14 april van 12.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het clubgebouw van LCC aan de Van Duivenvoordestraat nr. 11 in Oosterhout.

Meer berichten