Geen Dotan maar wel Ronnie Flex op Parkfeest 2018

OOSTERHOUT - Elk festival heeft er wel eens mee te maken: programmawijzigingen. Zo ook Parkfeest 2018. Helaas zegt Dotan al zijn shows voor de komende maanden af. Het goede nieuws is; Ronnie Flex komt als vervanger, samen met Deuxperience. En als extra toevoeging aan de line-up trappen ze in Oosterhout op zaterdag 26 mei af met Causes. Het Parkfeest begint op zaterdag dus al om 14.30 uur (Slotpark open om 14.00 uur).

"Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn!, "aldus Dotan.

Een woordvoerster van het Parkfeest licht toe: "Wij vinden het jammer dat Dotan niet komt, maar respecteren zijn besluit. En we hebben dus prima vervangers."

De geüpdatete line-up staat op www.parkfeest.nl/programma.

MY BABY en Ronnie Flex & Deuxperience, die op Parkfeest-zaterdag optreden, zijn overigens twee van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid 2018.

Meer berichten