Kinderen voelen zich een ster in de Showbiz Summer Week
Kinderen voelen zich een ster in de Showbiz Summer Week

Leukste en coolste vakantie-oppas : Showbizz Summer Week

Theater de Bussel presenteert deze zomer voor de eerste keer de Showbizz Summer Week. Kinderen vanaf 5 jaar voelen zich een week lang een echte popster. Ze krijgen lessen in zang, dans en acteren. En voor het glamourgevoel leren de kids catwalk-lopen, poseren voor een foto-shoot, geven ze interviews, maken ze een rit in een limousine én is er een ontmoeting met een Bekende Nederlander.

OOSTERHOUT - “Veel kinderen hebben een droom om beroemd te worden”, legt Sammy Willemsen van Theater de Bussel uit.

“Televisieshows als ‘The Voice Kids’ en ‘Holland’s Got Talent’ zijn enorm populair, ook bij kinderen. De jongste generatie post filmpjes op social media waarin ze zingen en vloggers zijn voor hen de nieuwe sterren. Met dit idee is de Summer Showbizz Week ontstaan. Alle spannende facetten van de showbusiness maken de kinderen mee. Het brengt beroemd zijn ineens dichtbij.”

Talent ontdekken

Spelenderwijs leren kinderen hun talenten te ontdekken. De groepjes (max 20 kinderen) worden naar leeftijd ingedeeld.

Per groep zijn er twee begeleiders: de docent van het programmaonderdeel én een vaste begeleider voor de hele week. Zo hebben de kinderen altijd een vertrouwd gezicht en een vast aanspreekpunt.

In de Showbizz Summer Week van ma 13 t/m vr 17 augustus zijn de kinderen vanaf 8.00 uur al welkom in De Bussel; om 9.00 uur start het dagprogramma. Tot 17.00 uur zijn de kinderen in hun eigen showbizz-wereld. Tot 18.30 uur kunnen ze worden opgehaald. Tijdens de week zijn lunch, tussendoortjes, fruit en drankjes inbegrepen. De kinderen dienen wel thuis te ontbijten.

Leukste oppas

“Voor veel ouders is het niet mogelijk om de hele zomervakantie voor de kinderen thuis te zijn. De Showbizz Summer Week is dan het leukste alternatief voor de reguliere kinderopvang.”

Meer berichten