Logo hetkanton.nl


Slot Limburg in Oosterhout
Slot Limburg in Oosterhout (Foto: vvv oosterhout)

Stadswandeling tijdens Montmartre

OOSTERHOUT - Voor alle bezoekers aan het mooie Montmartre-evenement op zaterdag 16 juni, organiseert de VVV een leuke en leerzame stadswandeling. Bezoekers krijgen op die manier de mogelijkheid om meer van de prachtige stad Oosterhout te zien.

De wandeling laat onder meer het contrast zien tussen het moderne winkelcentrum en de historische binnenstad. De wandeling met gids duurt ongeveer 1,5 uur en start om 13.30 uur op de Heuvel (op de hoek, naast restaurant de Vrijheid), op de Heuvel vindt ook het Montmartre-evenement plaats.
De kosten bedragen € 3,50 per persoon. Bij voorkeur van tevoren aanmelden en betalen bij de VVV. Ter plaatse aanmelden kan eventueel ook.

Wat is Montmartre?

Waan je een dag in Parijse sferen bij Montmartre op de Heuvel. Een evenement met een keur aan (straat)artiesten, straattheater en kunstenaars gecombineerd met een brocante markt met oude meubeltjes en spullen uit alle windstreken. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij de horeca gelegenheden op de Heuvel kun je genieten van lekker eten en heerlijke wijnen en bieren.

Kijk voor meer informatie op: www.proefoosterhout.nl

VVV Oosterhout, Torenstraat 8, 4901 EJ Oosterhout. Tel. 085-7441102, info@vvvoosterhout.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox