Mental Theo komt naar Oosteind
Mental Theo komt naar Oosteind (Foto: )

Oosteinds Spektakel knalt tent uit met Mental Theo

OOSTEIND - Het was even spannend, maar het vernieuwde programma van Oosteinds Spektakel liegt er niet om. Met een line-up die uit de tent knalt gaat de organisatie er dit jaar helemaal voor. Op vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 en zondag 2 september is het weer zover.

'Helaas hebben we om organisatorische redenen dit jaar geen blubbering, maar zeg nooit nooit', zegt Joost van Dongen, bestuurslid Oosteinds Spektakel. 'Maar we zien het ook als kans om het spektakel een nieuw jasje te geven'. Het programma staat goed vol en het wordt gegarandeerd een groots muziek spektakel.

Op vrijdag staat DJ Coenio, Het Feestteam, Jeroen van Zelst, De Lawineboys en Mental Theo op het programma. Maar ook de zaterdag liegt er niet om met DJ RoyoR, The Wetnecks, Raymon Hermans, Arjon Oostrom en natuurlijk de BZB!

Op zondag dit jaar dus geen blubber, maar wel een KidzSpektakel met springkussens, een mini-kermis en andere activiteiten. Op het podium de nieuwste Oosteindse beroemdheid Thimo van Strien (the Voice Kids) in het voorprogramma van One Two Trio. Uiteraard is er ook aan de niet kinderen gedacht op zondag met een Oosteinds Spektakel afterparty met Jelle B en coverband Fragment.

Wie hét spektakel van september niet wil missen kan alle informatie vinden en kaartjes kopen op: www.oosteindsspektakel.nl.

Meer berichten