Wie heeft er wat uurtjes vrij om te helpen bij De Buurtkamer?
Wie heeft er wat uurtjes vrij om te helpen bij De Buurtkamer? (Foto: )

(Tijdelijke) vrijwilligers gezocht voor Buurtkamer

OOSTERHOUT - De Buurtkamer in Oosterhout zoekt voor de zomerperiode van 9 juli t/m 6 augustus en de laatste week van juni enthousiaste vrijwilligers voor het (tijdelijk) mee vormgeven van De Buurtkamer.

In De Buurtkamer zoeken mensen elkaars gezelschap op en bezorgen elkaar een leuke dag. De deelnemers ondernemen samen activiteiten zoals wandelen, fietsen, tekenen, schilderen, eten, of maken gewoon een praatje, onder het genot van een kopje koffie. Er heerst een levendige sfeer.

Aadje van Essen van Surplus vertelt: "Wij zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om tijdelijk, samen met andere vrijwilligers en een beroepskracht mede vorm te geven aan deze activiteiten. Ben je initiatiefrijk, heb je oog voor mensen, ben je een doener, heb je feeling voor sfeer, kun je goed aansluiten bij mogelijkheden en zie je overal kansen? Vind je het geen probleem om af en toe eenvoudige praktische ondersteuning te bieden aan deelnemers en kun je omgaan met bijzonder gedrag? Dan willen we jou van harte uitnodigen om samen met ons het nieuwe project De Buurtkamer vorm te geven! Buurtkamer de Slotjes is open op maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur. Buurtkamer Dommelbergen is open op iedere maandag van 10.00 tot 16.00 uur. Mail je contactgegevens met eventuele relevante ervaring naar Aadje.van.Essen@surpluswelzijn.nl. Bellen mag ook: 06-12478641 of 0162-748600.

Meer berichten