De renners in actie tijdens het kampioenschap Gilze-Rijen 2017 (foto: Ad de Bruijn)
De renners in actie tijdens het kampioenschap Gilze-Rijen 2017 (foto: Ad de Bruijn) (Foto: Ad de Bruijn)

Ronde van De Leren Zool in de straten van Rijen

RIJEN - Zondag 1 juli is het weer zover: De Ronde van de Leren Zool! Nadat deze naam vorig jaar voor het eerst in vernieuwde vorm werd uitgedragen borduurt de organisatie daar dit jaar op voort met een aantal mooie uitbreidingen.

Het parcours is ongewijzigd gebleven en zal vanaf 9.30 uur als volgt worden verreden: Hoofdstraat, Heistraat, Raadhuisplein, Mariastraat. De start- en finishlocatie ligt in de Hoofdstraat ter hoogte van café en restaurant ’t Boerke.

Het sportieve karakter zal hoogtij vieren deze dag met wielerwedstrijden voor kinderen tot volwassenen en trimmers tot junioren. Het klapstuk van deze dag begint om 15.00 uur met het kampioenschap van Gilze-Rijen. Aan deze wedstrijd kan iedereen mee doen die in het bezit is van een racefiets (en in het bezit van een valhelm) en zich eens wil meten met zijn kompanen uit de gemeente. Inschrijven kan nog steeds! Want wanneer je je nu nog inschrijft via ons emailadres info@rondevandelerenzool.nl en je staat werkelijk aan de start van het kampioenschap krijg je 2 consumptiemunten van De Leren Zool en een gratis sportvoedingspakket! Op het horecaplein zijn optredens van De Bounties en Piet Reinieren. Meer informatie is te vinden op:

rondevandelerenzool.nl

Meer berichten