Voor de Pieten zijn er kostuums nodig, wie helpt er mee?
Voor de Pieten zijn er kostuums nodig, wie helpt er mee? (Foto: )

Laat de Pieten niet in hun hempie staan

OOSTERHOUT - Wederom, en op veler verzoek, zal de Circusschool van Oosterhout in 2018 zorgen voor een spectaculaire Sinterklaas-voorstelling in theater de Bussel. Maar hiervoor zijn kostuums nodig, wie helpt er mee?

Nathalie van der Linden van het Centrum voor Circuskunst vertelt: "Wij zijn op zoek naar een groepje mensen die het leuk vinden om samen een aantal nieuwe kostuums te maken. We doen dit bij de circusschool aan de kleiweg 119 in Oosterhout. We zullen 5 keer bij elkaar komen op dinsdagochtend van 9.30-12.00 uur. We doen dit op 26 juni, 3 juli, 10 juli, 16 augustus, en 23 augustus."

"De naaimachines en de lockmachines worden gesponsord door Godefroy naaimachines, dus geen gesjouw met je eigen naaimachine."

"Ben jij een beetje creatief, en heb je wel een paar uurtjes vrij? Kom ons dan helpen! Wij zorgen natuurlijk voor stof, patronen en fournituren."

Voor meer informatie is Nathalie telefonisch bereikbaar via 06-42018202. Heel veel dank namens alle Pieten van het Pietenhuis Oosterhout. Aanmelden kan via:

info@circuskunst.nl

Meer berichten