Sinds 15 juni is er een nieuwe winkel geopend in winkelcentrum Arkendonk: Polski Market Aylinka
Sinds 15 juni is er een nieuwe winkel geopend in winkelcentrum Arkendonk: Polski Market Aylinka (Foto: )

Polski Market Aylinka/Arkendonk is open

OOSTERHOUT - Oplettende Oosterhouters hebben het waarschijnlijk al gezien: sinds 15 juni is er een nieuwe winkel geopend in winkelcentrum Arkendonk. Op nummer 55 (in het oude Rabo-gebouw) is de tweede Oosterhoutse vestiging van Polski Market Aylinka neergestreken.

Eigenaar Reschat Ibadov timmert flink aan de weg en opende onlangs dus al zijn derde winkel. Naast de andere vestiging aan de Kastanjelaan in Oosterhout is er nog een Polski Market Aylinka in Made.

De van oorsprong Azerbeidjaanse en bijna 30-jarige ondernemer biedt in zijn winkel voornamelijk Poolse producten maar heeft ook een aardig assortiment Russische en Turkse producten. Kruidenierswaren, maar zeker ook veel vers groente en fruit en (halal) vlees.

Het aanbod vanuit drie continenten is zeker ook aantrekkelijk voor Nederlandse consumenten die de weg naar Arkendonk 55 ook al goed weten te vinden. De zaak van bijna 280 vierkante meter is flink verbouwd en voorzien van een hypermodern klimaatbeheersingssysteem om de versheid van alle producten te waarborgen.

Polski Market Aylinka/Arkendonk beschikt ook over een koffiecorner waar je terecht kunt voor een lekker hapje of drankje. En omdat het een voormalig bankgebouw is, waar de kluis nog in zit, kunnen klanten er zelf ook een kluisje huren.

Meer berichten