Madese Boys – NAC Breda
Madese Boys – NAC Breda

Madese Boys – NAC Breda

Op zaterdag 7 juli speelt Madese Boys 1 tegen het eerste elftal van NAC Breda op het sportpark De Schietberg in Made. De wedstrijd begint om 17.00 uur. De kaartvoorverkoop loopt tot vrijdag 6 juli 17.00 uur.

Nog maar een paar dagen en dan staat de regioklassieker Madese Boys - NAC Breda op de agenda. Madese Boys 1 heeft, onder leiding van trainer Mark Klippel, een geweldig seizoen gedraaid en deze week bereidde de selectie zich voor op de vriendschappelijke wedstrijd tegen NAC Breda. In de afgelopen weken is de definitieve selectie van Madese Boys 1 bekend gemaakt. Ook de staf van de Madese Boys selectie is vernieuwd: Johan Raesen en Ario Kokx zijn komend seizoen de assistent-trainers bij het 1ste. Met 5 kersverse aanwinsten is het team klaar voor de oefenwedstrijd tegen NAC Breda ‘de Parel uit het Zuiden’.

Ook Madese Boys kijkt uit naar deze traditionele wedstrijd van de “grote broer” uit Breda. Net als de afgelopen jaren hoopt Madese Boys dat de vele supporters uit Made, maar ook uit de “Oranjestad” en omstreken, de weg weer weten te vinden naar het gezellige sportpark De Schietberg in Made. De wedstrijd begint om 17.00 uur en na afloop is er LIVE muziek van DJ William de Wijs en diverse artiesten. We zijn er klaar voor... Tot zaterdag op de Schietberg!!!

Kaartverkoop

De “reguliere” kaarten zijn €7,50 in de voorverkoop en €10,00 bij de kassa op de wedstrijddag. Ook dit jaar zijn de zgn. “kidstickets” voor kinderen t/m 12 jaar bekrijgbaar; de prijs voor een toegangskaartje in de voorverkoop €5,00 en op de wedstrijddag €7,50. De voorverkoop loopt tot vrijdag 6 juli 17.00 uur.

Voorverkoopadressen

De kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen: Sporttief, AH Made, Coop Made en Jumbo Made. En uiteraard op de dag van de wedstrijd. Voor meer informatie zie ook www.madeseboys.nl en www.nac.nl

Meer berichten