Foto:

Mevrouw Van Strien (71) voor het eerst in lesauto

OOSTERHOUT - Mevrouw Van Strien kon haar geluk niet op, toen afgelopen zaterdag een lesauto van Willem Verboom voor haar huis stopte. Haar eerste rijles! Een lang gekoesterde droom, want het kwam er niet van de afgelopen 71 jaar… Het begon allemaal met een kaartje in de Oosterhoutse Wensboom.

Toen mevrouw Van Strien afgelopen december de Wensboom zag staan in winkelcentrum Arendshof, trok ze de stoute schoenen aan. Ze hing haar vurige wens in de boom, maar vertelde er niemand iets over. De verbazing was dus groot toen er een telefoontje kwam van de Wensboom. Willem Verboon van de gelijknamige rijschool was benaderd om deze wens te vervullen en deed dat met liefde. En zo stond 7 juli een lesauto voor de deur van mevrouw Van Strien. Spannend… zou het lukken? Zorgen voor niets, want na wat instructies reed mevrouw Van Strien soepel weg. Een onvergetelijke ervaring!

Ook een vurige wens? Mis 'm niet en hang hem in de wensboom eind december! De initiatiefnemers voor de Wensboom, ROTS (onderdeel van Rotaryclub Oosterhout-Regio) en Winkelstad Oosterhout, zetten zich gedurende het jaar in om een deel van deze wensen te vervullen.

En dat kan alleen door de geweldige hulp van vrijwilligers, organisaties en bedrijven die onbaatzuchtig hun medewerking verlenen! Ook dit jaar werd al een aantal wensen vervuld: hulp bij het eindfeest voor de sluitende basisschool de Bienkorf, een muurschildering voor basisschool de Beukenhof, het opknappen van een tuin voor iemand die geopereerd is aan beide polsen, een rit op de carnavalswagen voor opa, een duofiets voor de Doelen, een nieuw bingo-apparaat voor buurtcentrum Arkendonk, verwendagjes en uitstapjes voor verschillende mensen enz.

Meer berichten