Nieuwbouwproject Warande Park: acht royale twee-onder-een-kapwoningen en zes luxe vrijstaande woningen. (foto: Han Hermkens)
Nieuwbouwproject Warande Park: acht royale twee-onder-een-kapwoningen en zes luxe vrijstaande woningen. (foto: Han Hermkens) (Foto: Han Hermkens)

Feest bij start bouw van Warande Park

Van de redactie

Hele gebied is getransformeerd

Op 5 juli is in het bijzijn van de nieuwe bewoners, Pierre Hobbelen (Thuisvester), wethouder M. Witte en Hazenberg Bouw het startsein gegeven voor de bouw van nieuwbouwproject Warande Park. Warande Park is het slotstuk van de ontwikkeling van Hazenberg Bouw, die eerder de appartementen, patiowoningen en eengezinswoningen in samenwerking met Thuisvester op deze plek heeft ontworpen en gerealiseerd.

OOSTERHOUT - Een woordvoerder van Thuisvester vertelt: "We zijn als gezamenlijke partner binnen het gebied blij dat met de bouw van deze woningen het hele gebied is getransformeerd. Als partner en buurman kijken we met trots naar de kwaliteit van deze gebiedsontwikkeling. De samenwerking met Hazenberg hebben we als zeer positief ervaren, mede doordat we vanaf de eerste cruciale fases integraal te werk zijn gegaan."

Bijna alle woningen in dit plan zijn verkocht. Ingeborg Verheijen, Hoofd Ontwikkeling bij Hazenberg Bouw over Warande Park: "Dit project is een mooie laatste fase van een nieuwe wijk in Oosterhout. Een wijk die zowel qua woningtypologie als prijsklasse (koop en huur en van goedkoop tot duur) goed gedifferentieerd is opgebouwd. Omzoomd door prachtige groenstructuren met veel ruimte om te spelen is het een fijne kindvriendelijke wijk geworden."

De gemeente Oosterhout is verheugd dat met de start bouw van de tweekappers en vrijstaande woningen de afronding van een mooi en uniek woonproject (Warandepoort) in zicht komt. "We zijn er van overtuigd dat het project, en daarmee ook deze woningen, voldoet aan de groeiende vraag naar kwaliteit van nieuwe, duurzame woningen in een mooie, groene leefomgeving. We wensen Hazenberg een voorspoedige realisatie van de woningen en hopen dat de kopers - na oplevering van de woningen in 2019 en de herinrichting van het openbaar gebied – nog vele jaren mogen genieten van hun woning en woonomgeving," aldus een woordvoerster.

Meer berichten