Foto: Casper van Aggelen

Column Andy Marcelissen: Michael van Gerwen

Naar aanleiding van mijn vorige column over de perikelen rondom de wedstrijden van SC Hoge Vucht ontving ik van iemand een boze reactie met als titel: ´Andy Marcelissen: kandidaat eredoctoraat predicaat prins carnavalraad´:

"Hey Andy, Bedankt man! Ik had al jaren Het Kanton niet gelezen. Je hebt me gelijk weer genezen met je column over Geert Wilders. Liken die cartoonwedstrijd, wauw, tover die je zomaar uit je achterwerk?! Zal ik over jou eens een haatcampagne beginnen over een paar honderd jaar, zodat al je nazaten met jouw legacy (da's Engels gewitwel) last hebben van jouw gezever over een profeet? En wat betreft je IQ: het begint met een "I en eindigt op een "A". Geert Wilders is de grootste hater van Nederland, achterlijke! Hij loopt te pronken in Amerika, speecht in Israël met een keppeltje. De landen bij uitstek die voor de islamisering van Europa zorgen. Hoeveel vluchtelingen uit het Midden-Oosten nemen Amerika en Israël op denk je?! Hoeveel moslimlanden nemen vluchtelingen op die de islamisering van Europa tegenhouden? Nee joh, weet jij veel. En over die Marokkaan? Ja, laten we eerst de problemen in ons land met die Marokkanen en andere moslims maar aanpakken, da's wel zo verstandig. Dus ik zou zeggen: Duw die ´like´ van Wilders maar waar je hoofd zit en ga lekker door over voetbal, prins carnaval en van Michael van Gerwen."

Nou, dat doe ik dan maar. Hierbij dus nog een stukje over Michael van Gerwen in de resterende ruimte die ik nog over heb. Michael van Gerwen heeft afgelopen zondagavond zijn openingswedstrijd op de World Grand Prix met volle overtuiging gewonnen. In de eerste wedstrijd versloeg hij Steve Lennon met 2-0. De darter uit Vlijmen gaf geen enkele leg weg en won met het grootste gemak. Mighty Mike was duidelijk een maatje te groot voor de Ier. De vrouw van Raymond van Barneveld gaf overigens ook geen enkele leg weg toen er aldaar werd ingebroken. De buit bestond uit sieraden, een tas en een portemonnee. Daarna namen de inbrekers 'the legs.' Over de afkomst van de drie inbrekers zal ik me deze keer maar niet uitlaten.

Meer berichten