Ed Westen verdwijnt letterlijk en figuurlijk wat meer naar de achtergrond bij Monuta. Corina Holterman neemt het stokje over.
Ed Westen verdwijnt letterlijk en figuurlijk wat meer naar de achtergrond bij Monuta. Corina Holterman neemt het stokje over. (Foto: )

Ed Westen draagt stokje over aan Corina Holterman

Ed Westen begeleidde namens Monuta Westen uitvaartverzorging jarenlang nabestaanden na het overlijden van hun geliefde. Nu is voor hem de tijd gekomen om een stapje terug te doen: "De verdrietige dagen van intens verdriet, afgewisseld met bijzondere momenten die een afscheid zo mooi en onvergetelijk maken, zullen mij altijd bijblijven. Dat ik tijdens die nare periode nabestaanden echt kon helpen gaf mij de inspiratie en de kracht om door te gaan. Vanaf 1 oktober 2018 draag ik het stokje over aan Corina Holterman, zij zal het nieuwe gezicht en aanspreekpunt worden van Monuta Westen & Holterman."

OOSTERHOUT - "Corina is een echt 'mensenmens' die in mijn visie uitstekend in staat is om met haar gedrevenheid en persoonlijkheid Monuta Westen & Holterman van nieuwe impulsen te voorzien. Natuurlijk zal ik de komende jaren waar nodig assistentie verlenen en tijdens vakanties of weekends ingeschakeld worden om Corina te vervangen. Dank lieve mensen voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik beveel Corina van harte bij u aan."

www.monuta.nl/vestiging/westen/

Het nieuwe kantooradres is: Monuta Westen & Holterman, Prins Bernhardstraat 29, 4902 NE, Oosterhout (0162 – 47 13 57).

cholterman@monuta.nl

Meer berichten