Foto:

Mondiaal talent en films in de Bussel

Van de redactie

City Film & Food Festival

Filmliefhebbers opgelet! Komende week draaien er extra films in Theater de Bussel. Naast de reguliere films op de donderdag, zijn er meerdere films te zien tijdens het City Film & Food Festival op 14 oktober. Deze films staan in teken van eten. Ook staan er extra familiefilms gepland in de herfstvakantie.

OOSTERHOUT - Naast deze gezellige en 'lekkere' films is er veel muziek in het theater. Zo kunt u naar het welbekende Liever in de Kluiz dan Thuiz, maar ook de eigenzinnige pianiste Iris Hond komt naar Theater de Bussel. Daarnaast kunt u muziek verwachten tijdens de voorstelling The Wiz van Musicalvereniging Con Brio.

De vogelverschrikker, blikkenman en laffe leeuw… Steeds meer mensen waarderen de mooie producties van Con Brio, en terecht, want na de succesvolle musical Shrek van vorig jaar, volgt dit jaar de prachtige productie The Wiz op 12, 13 en 14 oktober. Met een live orkest en grote cast wordt deze achtste familiemusical weer een feestelijke voorstelling met avontuur, zang, dans en humor.

Zin in een echte Girls night out? Theater de Bussel organiseert samen met Theek 5 en Con Brio een super gezellige Girls Night Out op 12 oktober.

Ook draaien er mooie en vooral diverse films in Theater de Bussel. Zo kunt u naar Niemand in de stad, Sir, Dogman en Searching. Verder draaien zondag 14 oktober films tijdens het City Food & Film Festival met als thema: eten. Een zondag om te smullen dus. Kom bijvoorbeeld naar Constructing Albert, Ramen Heads en Schumann's Bar Talks of naar alle drie! In de herfstvakantie draaien er, naast deze foodfilms, vier films voor de hele familie. Ga bijvoorbeeld naar Elvy's Wereld: So Ibiza! Deze fashionfilm is maar liefst zes keer te zien in Theater de Bussel. Verder kunt u naar Hotel Transsylvanië 3, De film van Dylan Haegens en Brandweerman Sam – Klaar voor actie!.

Tickets zijn te koop via www.theaterdebussel.nl en bij de VVV.

Meer berichten