Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes het bos om met de kinderen op de foto te gaan in de foyer - foto: Animaccord LTD
Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes het bos om met de kinderen op de foto te gaan in de foyer - foto: Animaccord LTD (Foto: Animaccord LTD)

Muzikanten, vrolijk meisje en 'n beer

Het is de week van het lokale talent in Theater de Bussel. Nadat Musical Con Brio succesvol The Wiz naar Oosterhout heeft gebracht, staan komende week Toneelgroep Link en Zangroep Cadans op het toneel. Verder komt het vrolijke kleine meisje Masha op bezoek en ze neemt haar grote vriend Beer mee. Voor het eerst zijn Masha en de Beer in het theater te zien! Als laatste vertelt Laura van Dolron in haar voorstelling op 31 oktober over het enige wat er echt toe doet: Liefhebben.

OOSTERHOUT - Toneelgroep Link staat komende weken maar liefs vijf keer in Theater de Bussel. Op 26, 27 en 28 oktober en 2 en 3 november kunt u komen kijken naar de voorstelling Toleranders. Het wordt een dynamische muziektheatervoorstelling die de zaal zal meenemen in een wereld van (in)tolerantie, vooroordelen en emotie. Ben jij wie je zou willen zijn? Durf jij anders te zijn? Waar ligt jouw tolerand?

Daarnaast wordt het jubileum van Zanggroep Cadans zaterdag 3 november gevierd. Ze bestaan alweer 25 jaar en dat verdient een muzikaal feestje! Voor het concert heeft het koor weer een aantal nieuwe liedjes aan haar repertoire toegevoegd, maar ook een aantal bestaande nummers zullen deze avond uitgevoerd worden. Zangroep Cadans wordt deze avond ondersteund door begeleidingsband Tirips en het geheel staat onder leiding van dirigent Niels Loose. Dit feestje mag u niet missen.

Beregezellig nieuws! Vrijdag 2 november zijn Masha en de Beer te zien in Theater de Bussel. In Masha en de Beer Live! heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden, maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur. Woensdag 31 oktober zoekt Laura van Dolron in haar hoofd, in haar hart, in haar omgeving en in de wereldgeschiedenis naar mensen die ons kunnen leren wat liefhebben is. Want écht liefhebben, wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? De antwoorden die zij vindt zijn soms hartverscheurend, dan weer hilarisch.

Meer berichten