Het gebouw van Zorroo en de Huisartsenpost Oosterhout
Het gebouw van Zorroo en de Huisartsenpost Oosterhout (Foto: )

Huisartsen Zorroo vieren 10-jarig jubileum

OOSTERHOUT - Deze maand viert Zorroo het 10-jarig bestaan van de huisartsen zorggroep. Dat betekent dat patiënten in de regio Oosterhout al 10 jaar kunnen rekenen op optimale huisartsenzorg. Zorroo is trots op dit jubileum en besteedt hier dan ook volop aandacht aan.

Zorroo staat voor Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken en is een regionale zorggroep van zo'n 70 huisartsen. Zorroo ondersteunt de zorg voor mensen met een chronische ziekte en psychische of sociale klachten. Hierbij is speciale aandacht voor de jeugd en kwetsbare ouderen.

Sinds 1 januari 2017 werkt de Huisartsenpost Oosterhout onder de vlag van Zorroo. Dit betekent dat Zorroo hét aanspreekpunt is voor 24-uurs huisartsenzorg in de regio Oosterhout en omstreken. De huisartsenpost verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in de avond, de nacht, het weekend en op officiële feestdagen. Ook biedt Zorroo programma's op het gebied van leefstijl en preventie. Met een gezonde leefstijl levert u zelf namelijk een belangrijke bijdrage aan lekker in uw vel zitten en gezond zijn.

Om het jubileum ook te vieren met alle inwoners uit de regio Oosterhout en omstreken organiseert Zorroo een feestelijke Facebook actie. De 3 meest originele felicitaties op de Facebookpagina ontvangen een maand lang iedere week een gezonde fruitmand. Op 30 november maken ze via Facebook de winnaars bekend.

Meer berichten