Kaal Kabaal
Kaal Kabaal (Foto: Petra Schipperen-Klerks)

Debuutsingle van Kaal Kabaal

Hans-Willem van Kakerken, Jeroen van de Bosch en Gino Schipperen staken afgelopen zomer hun muzi(kale) koppen bij elkaar en meteen werden zij geboekt op de meest uiteenlopende evenementen! En als klap op de vuurpijl lanceren zij binnenkort hun debuutsingle ‘Ons Linda’!

Drie muzi(kale) knapen met de nodige ervaring in legio livebands (o.a. Ziggy Smack, CANVAS! Rocking Hoempa, Alle 13 Jaanke en WC Experience) hebben elkaar gevonden! ‘Allround Muziek Met Haar Op De Tanden’, zo betitelen zij het repertoire van Kaal Kabaal.

Kaal Kabaal stond onlangs op diverse podia in Oosterhout: ‘Café De Pub’ en ‘Eastwoodstock’. Zij wisten het publiek zeer positief te verrassen en ontvingen zeer lovende reacties. Dat smaakt naar meer! Binnenkort treedt ‘Kaal Kabaal’ o.a. op tijdens De Troost van Oost, hét Smartlappenfestival van Nijmegen en omstreken.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan hun feestplaat ‘Ons Linda’. In Studio Apollo-98 van producer en topmuzikant Roel Jongenelen zijn de opnames afgerond en medio november zal het liedje landelijk worden gelanceerd.

Natuurlijk wordt de lancering van hun debuutsingle groots gevierd en zaterdag 1 december presenteren ze een bijzondere avond in Café d’Ouwe Haven te Waspik. Check alle info op: www.facebook.com/kaal-kabaal

Meer berichten