Ook deze 5e keer zijn er tijdens het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen weer fraaie specials te bewonderen. FOTO: MEGA TRUCKS FESTIVAL
Ook deze 5e keer zijn er tijdens het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen weer fraaie specials te bewonderen. FOTO: MEGA TRUCKS FESTIVAL (Foto: )

Vlam in de pijp bij Mega Trucks Festival

In de Brabanthallen in Den Bosch is zaterdag 15 en zondag 16 december de vijfde editie van het Mega Trucks Festival, het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Het festival biedt chauffeurs, hun gezin en iedereen die de transportsector een warm hart toedraagt, twee sfeervolle dagen. En onze weekkranten geven 50 x 2 vrijkaarten onder lezers weg.

DEN BOSCH - Demo's en een indoor truckshow, een chauffeursmarkt met veel entertainment en kinderplezier, kortom ruim 32.000 vierkante meters beursvloer aan vermaak.

Buiten al kramen en trucks

Wanneer je de Brabanthallen nadert, dan zie je meteen wat er binnen gebeurt, want buiten prijken diverse kranen en vrachtwagens. In de entreehal
stappen bezoekers de show-room van het festival binnen, met fraaie specials en demo's van truckdealers. Ze betreden het festival via de Langstraathal en bezoeken de truckdealers of lopen een rondje over de chauffeursmarkt voor een speciaal schaalmodel, of accessoires en kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

RadioNL en een kidscorner

Op veler verzoek keert RadioNL terug en brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Het publiek kan plaatsnemen op het grote terras, onder het genot van 'n hapje, drankje en live muziek. Vanaf het podium worden prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kidscorner, waar ze losgaan in de draaimolen, geschminkt worden of zich uitleven in 'n ballenbak of indoor zandbak, terwijl papa's en mama's, opa's en oma's en familie en vrienden rustig bijkletsen.

Hun eigen wagen showen

Een aantal chauffeurs zal tijdens deze eerste lustrumeditie van het Mega Trucks Festival ook trots hun eigen vrachtwagen showen. De deelnemende chauffeurs krijgen onder meer een 'Truckers Kerstpakket', een goed gevulde tas, met voor elk wat wils om beide dagen mee door te komen of mee te nemen naar huis. Tevens dingen deze chauffeurs mee naar de grote prijzen in de Mega Verloting. Die vindt zondagmiddag tussen vier en vijf uur plaats op het podium van RadioNL.

Meer berichten