Foto:

Tanishaley Neto wint Grand Prix in Tsjechië

Turnster Tanishaley Neto uit Oosterhout won dit weekinde met haar partner Madvei Petrov uit Albanie de Grand Prix van Sokol/Brno in Tjechie. Vanuit een deelnemersveld met 10 koppels bereikten zij de finale van dit vernieuwende wedstrijdconcept.

Na 3 succesvolle internationale wedstrijden op een rij, was dit een zeer leuke kers op de taart voor Neto. Bij de Wasecup in België werd ze eerste met het team en bij de allroundonderdelen was er zilver op vloer en brug. Tijdens de Gympies Gymnovacup in Keerbergen was er eveneens zilver op sprong en op brug

Vorige week tijdens het NK clubteams bewees Neto wederom in vorm te zijn. Ze scoorde het hoogte cijfer op sprong: 14.2. Tanishaley werd afgelopen jaar geopereerd aan haar teen en heeft daardoor 1 jaar moeten revalideren. Tanishaley is goed hersteld en zelfs sterker terug gekomen dan ooit.

Deze reeks wedstrijden zit er nu op voor haar, maar ze gaat zich nu voorbereiden om weer terug te komen in het Nederlandse dames team. Deze test zal plaatsvinden begin december.

Meer berichten