Geertruidenberg by night (foto: Rob van Hal)
Geertruidenberg by night (foto: Rob van Hal) (Foto: Rob van Hal)

Torenbeklimming en winkelen in Geertruidenberg!

Op donderdag 29 november organiseren de ondernemers een extra lange koopavond in Geertruidenberg. Je kunt dan tot 21.30 uur shoppen, proeven, genieten.


Het VVV-kantoor 'Geertruidenberg Vestingstad aan De Biesbosch' is deze avond ook geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur en geeft de liefhebbers de kans om op deze avond het mooi verlichte marktplein van bovenaf te aanschouwen.

Na een stevige klim, onderbroken door rustpunten op de zolder met het gerestaureerde eeuwenoude uurwerk (waarschijnlijk het oudste van Nederland in zijn soort), de klokkenzolder en de carillonzolder, kunt u genieten van de mooie klanken en het prachtige uitzicht over Geertruidenberg en omstreken voor de speciale prijs van € 2,00 per persoon (normale prijs: € 3,50).

De torenbeklimming in de avond wordt alleen tijdens deze Winterfair georganiseerd. Pak deze extra mogelijkheid en laat je verrassen door een in kerstverlichting ondergedompeld Geertruidenberg! Start torenbeklimming: 19.00 uur bij VVV, Markt 46.

Wilt u op de hoogte blijven van toeristische, recreatieve en culturele activiteiten in de gemeente Geertruidenberg ? Volg ons op Facebook en Instagram of kijk op onze website www.vestingstadaandebiesbosch.nl

Meer berichten