Nationaal Theaterweekend in Theater de Bussel
Nationaal Theaterweekend in Theater de Bussel (Foto: )

Voor 10 euro naar Theater de Bussel

OOSTERHOUT - De voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend in Theater de Bussel zijn bekend. Verspreid over 25, 26 en 27 januari zijn er vier voorstellingen. Voor maar 10 euro kunt u dit weekend genieten van de leukste muziek- en familievoorstelling. Een super tof weekend, ideaal als cadeautje voor in de schoen of onder de boom!

Vrijdag 25 januari bijten de mannen van Nederpop All Stars het spits af. Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal. Denk aan Nederpop-pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom. Op zaterdagmiddag word je betoverd door de magische wereld van Aladdin (6+).

Zondagochtend kunt u heerlijk ontspannen tijdens het unieke ligconcert Canto Ostinato. U ligt tijdens deze voorstelling op het podium rondom Sandra en Jeroen van Veen. Tall Tales Acrobatics brengt u LANGS (8+), over twee eenzame zielen die koste wat het kost de liefde proberen te vinden. Klassieke circusdisciplines als luchtacrobatiek, goochelen en jongleren worden gebruikt om een aangrijpend verhaal te vertellen.

Meer berichten