Foto:

Lichtjesavond: voor wie brandt u een kaarsje?

DORST - Op zondag 9 december houdt Timbre van 19.00 tot 20.00 uur een Lichtjesavond voor mensen uit Gilze en Rijen en omstreken.

Een woordvoerster vertelt: "Met mooie muziek en passende woorden staan we samen stil bij geliefden die uit ons midden zijn weggevallen. Het wordt dan letterlijk en figuurlijk een beetje lichter: Ieder krijgt gelegenheid om een kaarsje op te steken. En wie wil, krijgt gelegenheid om te spreken."

De avond wordt aangeboden door Timbre en de Restaurant Beum. Timbre - het levensverhaal in unieke klankkleur - is een samenwerking tussen Barbara Duijser (singer-songwriter) en Jeroen Hartel (spreker op uitvaarten). Zij zingen en vertellen tijdens uitvaarten het levensverhaal van overledenen. Zie ook: www.timbre.live.

"Wilt u ook een kaarsje komen opsteken? Stuur dan een e-mail naar lichtjesavond@timbre.live en laat weten met hoeveel personen u komt. Vanaf 18.45 uur wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee. De toegang is gratis, indien u een vrijwillige bijdrage wilt geven dan staat er een boxje bij de uitgang."

Locatie: Restaurant Beum, Wethouder Van Dijklaan 19, Dorst; er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer berichten