Meer informatie over de Week van het Gebed is te vinden op de onderstaande websites:  www.weekvangebed.nl en www.raadvankerken.nl
Meer informatie over de Week van het Gebed is te vinden op de onderstaande websites: www.weekvangebed.nl en www.raadvankerken.nl (Foto: )

Week van gebed voor eenheid van christenen

De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 tot en met 27 januari. Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld.

Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Indonesië. De kerken in Indonesië vinden het belangrijk het 'recht voor ogen' te houden als basis voor eenheid. In hun land hebben zij ervaren hoe onrecht zorgt voor verdeeldheid en exclusiviteit.

De gebedsbijeenkomsten in de gemeente Geertruidenberg vinden van 21 januari tot en met 25 januari plaats in de Rooms-Katholieke kerk OLV Hemelvaart, Grote Kerkstraat 9 in Raamsdonksveer, telkens van 20.00 tot ca. 21.00 uur. Deze bijeenkomsten staan onder leiding van één van de deelnemende kerken: Rooms-Katholieke sint Elisabethparochie, Evangelische Kerk 't Veerlicht en Protestantse Gemeente Geertruidenberg.

Meer berichten