Neem een matrasje en dekentje mee zodat je lekker comfortabel kunt liggen
Neem een matrasje en dekentje mee zodat je lekker comfortabel kunt liggen

Heerlijke ligconcerten in het Stiltecentrum

Martine van Wensveen en Fred Brouwer geven twee heerlijke ligconcerten in het intieme Stiltecentrum te Oosterhout. Er is keuze uit een middag of avondsessie (of allebei).

Martine en Fred creëren een moment van rust en nemen je mee op een bijzondere reis van klanken. Een moment voor jezelf waarin je je mee kunt laten stromen en even helemaal niets hoeft.

Fred bespeelt diverse bijzondere instrumenten zoals de shrutibox, sansula, sandawa, guzheng en handpan. Martine brengt intieme luisterliedjes en vocale improvisaties. In een warm bad van akoestische klanken komen de werelden van Fred en Martine prachtig samen. Na afloop drinkt men samen een kopje thee met wat lekkers.

Neem een matrasje en dekentje mee zodat je lekker comfortabel kunt liggen. Er zijn eventueel ook stoelen aanwezig, mocht je liever zitten gedurende het concert. Let op: Om in het Stiltecentrum te komen dient men 2 trappen te lopen.

Zondag 13 januari om 15.00 en 19.30 uur. Bijdrage: Voorverkoop €17,50 | € 20,00 aan de deur. Adres: Stiltecentrum, Arendstraat 35, Oosterhout (NB). Ivm de beperkte ruimte is vooraf reserveren noodzakelijk via www.martinevanwensveen.nl

Meer berichten