Foto:

Win vrijkaarten voor De Gouden Jaren in Theater de Bussel!

De voorstelling 'De Gouden Jaren van ons', die 10 februari op de planken van de Bussel staat, wordt live vertoond in vier verschillende verzorgingstehuizen in en rondom Oosterhout. Een mooi initiatief waarbij mensen die niet meer makkelijk naar het theater kunnen, de kans krijgen om te genieten van een echte theaterbeleving in hun eigen huis.

De Gouden Jaren van ONS is een kijk- en luisterprogramma met topartiesten als Jacques Klöters, Cor Bakker en Rebecca Lobry. Aan de hand van historische beelden uit het populaire bioscoopjournaal van Polygoon en de mooiste liedjes uit de jaren 50, 60 en 70, worden herinneringen opgehaald uit die tijd.

De voorstelling wordt live geregistreerd en uitgezonden in de gezamenlijk ruimtes van Dongepark, Buurstede, de Doelen en Oosterheem. Niet alleen wordt de voorstelling uitgezonden; Theater de Bussel komt naar de huizen toe! Van een rode loper en het controleren van kaartjes tot een drankje in de pauze, alles ademt theater deze middag.

Deze uitzending en alles eromheen wordt financieel mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Bussel, de businessclub van het theater. Zij vierden afgelopen jaar hun 25-jarig bestaan.

Weet u het nog? De kolenkachel die het huis stoffig maakte, de ijsbloemen op de ruit, het papieren loonzakje en bellen bij de buren? Van de weckfles, het petroleumstelletje en de zwart-wit televisie? Snip en Snap's revue en Annie M.G. Schmidt?

Dat we luisterden naar Radio Luxemburg en over onze muziek-idolen lazen in de Tuney Tunes? De muziek van Lou Bandy, Eddy Christiani, De Fouryo's, Trea Dobbs, Edith Piaf, Rob de Nijs en TheBeatles? Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma's 'Ochtendgymnastiek met Ab Goubit' en Kleutertje luister'?

Wilt u een avond terug in die herinnering? Dat kan! De muzikale theatervoorstelling 'De Gouden Jaren' neemt u in de Bussel mee terug in de tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

 

Winactie
Maak nu met Het Kanton kans op één van de twee setjes van twee vrijkaarten voor deze voorstelling in De Bussel!
Stuur voor 3 februari een mailtje naar gouden.jaren@ziggo.nl. UIt alle inzendingen worden twee winnaars geloot. Zij ontvangen bericht.

Meer berichten