Foto:

SUV-dagen bij Auto Indumij

Het zijn de SUV dagen bij Auto Indumij. Tijdens deze vier dagen staan de SUV modellen van Renault in de spotlights in de compleet nieuwe showrooms van Auto Indumij. Sven de Loos, aftersales manager bij Auto Indumij Oosterhout, nam de gloednieuwe Renault Kadjar een avond mee naar huis en laat ons delen in zijn ervaringen:

Soepel, stil en sterk

"Toen ik de eerste foto's van de nieuwe Kadjar zag en de technische specificaties las, kon ik niet wachten om de nieuwe Kadjar uit te proberen. Ik vind het belangrijk om onze klanten uit mijn eigen ervaring te kunnen vertellen wat er veranderd en verbeterd is aan dit allernieuwste Renault model. Als eerste viel mij de nieuwe 1.3 TCe motor in positieve zin op. Ik had de 160pk variant meegekregen. Hoe stil en soepel deze motor zijn werkt doet heeft mij echt verbaasd. Daarnaast is hij ook nog eens erg pittig en springt deze nieuwe motor zuinig met zijn brandstof om.

Technologische snufjes

In het interieur zie je duidelijk dat Renault de Kadjar naar een nog hoger plan heeft getild. Mooie materialen en een prachtig scherm voor het nieuwe multimediasysteem. Alles wat je aanraakt voelt goed en doordacht. Ik reed met een Black Edition, voorzien van bijna alle opties. Ik had verwacht dat de standaard 19 inch velgen het weggedrag stug zouden maken, maar niets bleek minder waar. De Kadjar behoudt zijn comfort en ligt net een tandje strakker op de weg met deze grote wielen. Daarnaast zien ze er gewoon prachtig uit!

Als techneut word ik ook blij van systemen als Apple Carplay (of Android Auto), Automatisch inparkeren of de full LED koplampen.

Veel variatie

De nieuwe Renault Kadjar is leverbaar met verschillende motoren en uitrustingsniveaus. Het begint bij de TCe 140 GPF Life en voor de benzinevariant is het topmodel de TCe 160 EDC (automaat) Black Edition.

Tijdens de SUV dagen, van 31 januari tot en met maandag 4 februari, kun je uitgebreid kennismaken met dit nieuwste Renault model. Niet alleen in Oosterhout, ook de vestigingen in Etten-Leur, Dordrecht en Barendrecht hebben de nieuwe Kadjar als demonstratieauto en showroomauto beschikbaar. Op zondag 3 februari zijn de showrooms van Auto Indumij gesloten.

Kijk op https://www.renault-indumij.nl/acties/suv-dagen voor alle info.

Meer berichten