Ook Annie de Rooij maakt weer haar opwachting in de voorstelling van Paul de Leeuw. De uitverkochte show vindt plaats op 14 februari: Valentijnsdag
Ook Annie de Rooij maakt weer haar opwachting in de voorstelling van Paul de Leeuw. De uitverkochte show vindt plaats op 14 februari: Valentijnsdag (Foto: )

De Leeuw heeft Vette Pech

Theater de Bussel in Oosterhout wordt volgende week gevuld met films en grote cabaretnamen! Het is dan namelijk Oscarweekend in Theater de Bussel. Zo zijn films als A Star Is Born en The Wife nogmaals te zien, maar ook andere Oscar-genomineerde films zullen vertoond worden, zoals Cold War en Roma.

Verder valt er ook weer veel te lachen in het theater met voorstellingen van Sara Kroos en Paul de Leeuw. Sara Kroos zal op dinsdag 12 februari opnieuw het podium in de grote zaal bestijgen. Paul de Leeuw zal op 14 februari Valentijnsdag een humoristische tintje geven met zijn uitverkochte voorstelling Vette Pech!

Sara Kroos komt wegens succes terug naar Theater de Bussel! Afgelopen seizoen bewees ze met haar voorstelling Zonder Verdoving dat ze aan de absolute top staat van het Nederlandse cabaretlandschap. In Zonder Verdoving vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos.

Meer berichten