Foto:

Groenvoorziening MidZuid opent nieuwe locatie

2019 is voor De Groenvoorziening een extra feestelijk jaar, het zal u niet ontgaan zijn. Want deze organisatie bestaat niet alleen 65 jaar, maar is dit jubileumjaar ook nog eens extra fris gestart met een nieuwe naam: MidZuid.

Een woordvoerder vertelt: "Dit is een naam die weer past bij onze rol, om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar werk. Dit jubileumjaar is een mooi begin van een nieuwe toekomst, waarin we willen blijven verbinden en verder bouwen."

MidZuid bouwt dan ook verder en wel met een nieuwe locatie voor de Groenvoorziening in Raamsdonksveer. De Groenvoorziening krijgt hier het nieuwe onderkomen.

Samen met de politie wordt dit pand, wat eerst een oude brandweerkazerne was, bezet sinds 1 januari 2019.


Op 31 januari vond de officiële opening van het nieuwe pand plaats. Algemeen directeur Egbert Lichtenberg en wethouder De Jongh van de gemeente Geertruidenberg verzorgden deze opening. Daarna stond aansluitend de koffie en worstenbrood klaar voor de medewerkers van MidZuid, politie en de gemeente.

0162374000 | inge.schippers@midzuid.nl
Voor meer informatie over de opening van de locatie voor de groenvoorziening van MidZuid kunt u contact opnemen met Frits in 't Groen, manager Groenvoorziening, info@midzuid.nl of 0162 374 000.

Meer berichten