Foto:

Van Mossel Opel: The Big Event

The Big Event gaat weer van start bij Van Mossel Opel Oosterhout! The Big Event is dé inruilsensatie van Nederland € 2.000,- extra inruilwaarde, accessoires t.w.v. € 250,- en tankpas t.w.v. € 500,- Kans op verdubbelaar van extra inruil én extra aanbiedingen op specifieke modellen tijdens The Big Event.

Van 11 tot en met 16 februari maken ze het bij Van Mossel Opel Oosterhout wel heel erg aantrekkelijk om een nieuwe Opel aan te schaffen! Tijdens de spectaculaire show The Big Event, krijgt u maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van uw huidige auto (€ 1.000,- op de Opel Karl). Maar dat is nog niet alles, naast deze extra inruilwaarde krijgt u bij aankoop van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor € 500,- gratis brandstof en mag u kosteloos voor € 250,- aan Opel accessoires uitkiezen.

Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel óók van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. Daarmee is The Big Event dit jaar meer dan ooit dé inruilsensatie van Nederland! "The Big Event vindt in februari al voor de twaalfde keer plaats in Nederland", zegt directeur Wim van Lieshout van Van Mossel Opel Oosterhout. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. We willen bij dezen iedereen laten weten dat er extra veel voordeel te halen is, mis dit niet!"

Die kunnen ze tijdens de actieperiode van 11 tot en met 16 februari verzilveren als zij hun auto bij Van Mossel inruilen voor een nieuwe Opel. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto's!

Verdubbel de extra inruilwaarde

Wim van Lieshout vervolgt: "Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar. Elke dag zal wordt één taxatie uitgeloot, die geen € 2.000,-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opc-opel.nl."

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Mossel Opel Oosterhout een tankpas aan de koper van een nieuwe Opel. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Verder mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Extra aanbiedingen

Bovendien geldt ook tijdens The Big Event het aanbod van Opel2Go op de KARL en de Corsa voor € 120,- per maand, een automaat-upgrade voor de Crossland X voor € 120,-, een voorraadbonus van € 1.000,- op de Astra, € 750,- voorraadbonus op Grandland X en de Mokka X en 4,99% rente op de financiering.


Ook kopers van een Opel Bedrijfswagen profiteren van de voordelen van The Big Event. Met als extra aanbod 0% rente op de financiering met een looptijd van vijf jaar. "Kortom, we zien u graag in o

Meer berichten