"Het regelen van dit bezoek gaat goed komen”, aldus de voorzitter van de OCS. (foto: Casper van Aggelen)
"Het regelen van dit bezoek gaat goed komen”, aldus de voorzitter van de OCS. (foto: Casper van Aggelen) (Foto: foto: Casper van Aggelen)

Commissaris Van de Donk komt in 2020 naar Kaaiendonk

De Commissaris van de Koning, Wim van de Donk, heeft Kaaiendonk uitgekozen om tijdens het carnaval in 2020 met een bezoek te vereren.

OOSTERHOUT - Twee weken terug, in een stampvolle zaal met Prinsen, Baronnen en overige Leutvorsten, heeft de Commissaris van de Koning aangegeven graag een dag carnaval te komen vieren in Kaaiendonk. Hiertoe heeft hij een verzoek ingediend bij het kabinet van Zijne Ontzettendhoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk.

In een eerste reactie heeft Zijne Ontzettendhoogheid aangegeven welwillend te staan tegenover het verzoek. Hij is zeer verheugd dat de heer van de Donk Kaaiendonk voor een bezoek heeft uitgekozen.

Het is echter een heel traject geweest voor de CvdK om dit bezoek te kunnen realiseren.

Om een officieel bezoek te mogen afleggen, heeft de commissaris een breed gefundeerd verzoek ingediend. Dit nadat Prins Mienus XIV hem in november, op eigen verzoek: “Stuur me rond 11-11 nog maar een reminder.”, nog een kleine herinnering heeft overhandigd in de vorm van een Kaaike van zo’n 4 bij 2 bij 6 meter. “Soms is een klein gebaar genoeg” zou de heer van de Donk hebben gestameld bij het in ontvangst nemen.

Meer berichten