Foto: Kamerich & Budwilowitz/EYES2

Er staat een paard in... de Bussel

Carnaval staat weer voor de deur! In dit weekend valt er veel te beleven in Theater de Bussel. Maar ook wanneer u helemaal 'uitgecarnavald' bent, is er nog genoeg om naar uit te kijken in het theater. Zo neemt de prijswinnende film The Favourite u mee terug naar het begin van de 18e eeuw en kunt u genieten van akoestische luisterliedjes bij de voorstelling Inchecken van Anneke van Giersbergen. Ook staat Hallo Familie komende week op de buhne van de Bussel, een feestje voor het hele gezin, en kan er gelachen worden tijdens de voorstelling 'T Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar van Trudy Labij Frans Mulder.

OOSTERHOUT - Anneke neemt haar publiek tijdens de voorstelling Inchecken mee naar één van haar reizen en geeft haar publiek tijdens de vliegreis een inkijkje in haar leven vol muziek en onderweg zijn. Ze vertelt anekdotes en zingt mooie akoestische uitvoeringen van songs uit haar 25-jarige carrière.

Anneke blijft met haar kraakheldere stem zowel liefhebbers van akoestische luis­terliedjes, als metalheads betoveren. Vrijdag 8 maart is Anneke van Giersbergen te zien en te beluisteren in Theater de Bussel.

Op zaterdag 9 maart komt de familievoorstelling Hallo Familie naar de Bussel. Hallo Familie is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten.

Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Hierna gaat u heel anders naar uw familie kijken. Cultuurbarbaartjes heeft het volgende geschreven over de voorstelling: "Hallo familie is een visueel feestje om naar te kijken. Wellicht snapt niet iedereen alles, maar dat hoeft ook niet. Hallo familie laat een wereld zien, waar het dagelijks echte leven geen plaats heeft."

Trudy Labij en Frans Mulder staan zondag 10 maart met hun muzikale cabaretvoorstelling vol humor en zelfspot in Theater de Bussel.

Terwijl ze vertellen en zingen over de levens, liefdes, ouders en carrières van bei ­den, vinden ze ook nog de tijd om het over het heden en de nabije toe ­komst te hebben.

Een serieus hilarisch pro ­gramma vanuit de grondgedachte: laten we het samen doen, want ... 't Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar ...

De veel geprijsde film The Favourite keert terug in Theater de Bussel! Het verhaal speelt zich af aan het begin van de 18e eeuw. De broze koningin Anne zit op de troon. Haar vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne's gezondheid en woede-uitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail arriveert, neemt Sarah, Abigail onder haar vleugels. Abigail ziet hierin een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen, en daar laat ze niets of niemand tussen komen.

Meer berichten