Mooist Versierde Straat Kaaiendonk 2019

De dit jaar voor het eerst uitgereikte prijs "Mooist Versierde Straat van Kaaiendonk" is gewonnen door de Sint Vincentiusstraat. Nieuw dit carnavalsseizoen is de verkiezing van de Mooist Versierde Straat van Kaaiendonk. Straten konden zichzelf nomineren en het aantal aanmeldingen was niet gering.

De commissie "Mooist Versierde…" is op zondag ochtend alle versierselen in de opgegeven straten gaan beoordelen op creativiteit, originaliteit en aanpassing aan het motto 'Tis as T'uiskomme! Het was hartverwarmend om te zien hoe Kaaiendonk middels vlaggen, ballonnen, posters, banners en andere knutselwerken samen het gevoel van T'uiskomme vorm wist te geven!

Mienus XIV en zijn klein gevolg, zullen op carnavalsmaandag om 12:00 uur de winnende straat gaan bezoeken en de welverdiende prijs uitreiken.

Proficiat Sint Vincentiusstraat. Jullie mogen je de Mooist Versierde Straat Carnaval 2019 noemen! In deze straat voelt het as T'uiskomme. Er is bijna geen huis waar posters en slingers niet de ramen versieren. Buren staan gezamenlijk de laatste hand te leggen aan het ophangen van vlaggen, slingers en andere snuisterijen om de optocht nóg feestelijker te kunnen verwelkomen. De diversiteit in de aankleding is enorm. Je voelt hier saamhorigheid en de drive om gezamenlijk, met heel de straat, een fantastisch leutig carnavalsfeest te vieren.

Meer berichten