Linda de Mol gaat zondag weer op Miljoenenjacht, ditmaal met inwoners van Geertruidenberg (foto: RTL)
Linda de Mol gaat zondag weer op Miljoenenjacht, ditmaal met inwoners van Geertruidenberg (foto: RTL) (Foto: R)

Miljoenen voor postcode 4931?

Op zondag 10 maart

Van de redactie

Vijftig inwoners van Geertruidenberg uit postcodegebied 4931 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Geertruidenberg daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

GEERTRUIDENBERG - De vijftig inwoners van Geertruidenberg zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. En van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Geertruidenberg is zondag 10 maart van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien op televisie.

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 2,9 miljoen huishoudens mee met de loterij.

Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties.

Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

 

Meer berichten