Diverse activiteiten bij zorglocaties in de regio
Diverse activiteiten bij zorglocaties in de regio (Foto: )

Week van Zorg en Welzijn bij De Riethorst Stromenland

RAAMSDONKSVEER - In de week van 11 t/m 16 maart 2019 vindt voor het zevende achtereenvolgende jaar de Week van Zorg en Welzijn plaats. Ruim duizend zorglocaties in Nederland openen tijdens deze week hun deuren voor het grote publiek, met als doel de veelzijdigheid van zorg en welzijn te laten zien. Ook zorgorganisatie De Riethorst Stromenland zet deze week de deuren van meerdere locaties open.

Oprechte aandacht, een glimlach, iemand écht zien. Medewerkers, vrijwilligers en familieleden binnen De Riethorst Stromenland maken het leven van de klant fijner. Dit doen zij onder andere door leuke activiteiten te organiseren voor de bewoners. Tijdens de week in maart nodigen meerdere locaties buurtbewoners, werkzoekenden, vrijwilligers, mantelzorgers en overige belangstellenden uit om deel te nemen aan een aantal van deze activiteiten.

De Riethorst Stromenland is trots op haar bevlogen medewerkers en vrijwilligers en wil u graag laten ervaren hoe zij zich inzetten om ervoor te zorgen dat de bewoners een fijne tijd hebben. U bent dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Tijdens alle activiteiten staat de koffie en thee voor u klaar!

Dinsdag 12 maart

Op dinsdag 12 maart heet zorglocatie Goezate aan de Raadhuislaan 4 in Werkendam iedereen welkom bij de bingo. Tijdens deze middag zijn er leuke prijzen te winnen. Deelname is gratis. De bingo start om 14.00 uur.

In de avond kunt u op zorglocatie Altenahove, Rivierenland 1 in Almkerk, om 19.15 uur genieten van een optreden van de Wilgenband uit Made. Bij deze band, opgezet voor mensen met een beperking, staat het maken van muziek en plezier voorop.

Donderdag 14 maart

Deze middag kunt u om 14.00 uur terecht op zorglocatie Mauritsstaete, Stadsweg 9a01 in Geertruidenberg. Samen met de bewoners kunt u deelnemen aan een spelletje Jeu de Boules.

Om 19.30 uur bent u van harte welkom op zorglocatie De Stroming aan de Kerkstraat 23 in Waspik. Zangvereniging De Spotvogels uit Raamsdonksveer verzorgt deze avond een optreden. Het koor zingt Duits-, Engels- en Nederlandstalige evergreens.

Vrijdag 15 maart

Onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers kunt u vanaf 10.00 uur op zorglocatie Slotjesveste aan de Van Oldeneellaan 30 in Oosterhout terecht om samen met de bewoners te schilderen.

Meer berichten